Alles over Ayurveda Detox Bundel - DEM GOOD CHAI
Dem Good Story

Ons verhaal

Van passie naar project

Smaak, Gezondheid en Traditie.

Bij Dem Good Chai begon de reis met een langdurig backpack avontuur in India. Hier raakte oprichter Bob gepassioneerd voor specerijen en Ayurveda. Tijdens het leren van Massage Therapie in Zuid-India ontdekte hoe hij Ayurvedische specerijen en kruiden kon mengen voor verschillende thee. Dit ging hand-in-hand met de onmisbare chai cultuur.

Van zijn mentor leerde hij verchillende chai maken. Van immuun-ondersteunende chai tot aan Nepalese varianten. Hier begon het experimenteren met creativiteit terwijl hij tradities eerde.

Classic Chai - Full Spice | 100gr - DEM GOOD CHAI

Van Experimentatie naar een concreet product

Bob bleef zijn chai perfectioneren in een restaurant in Nederland, waarbij hij duizenden kleine variaties van zijn blends testte met zijn gasten, totdat hij het uiteindelijke recept creëerde voor de huidige Classic Chai Latte – Full Spice. Deze chai bevat geen zwarte thee zodat je kan genieten van een volledige specerijen mix (Full Spice), of naar eigen wens nog zwarte thee en extra suiker kan toevoegen met een authentieke zetmethode.

Traditie en smaak in perfecte harmonie

We nemen je graag mee in onze wereld van “gedroogde pure Chai”. De symfonie van smaken, zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige, biologisch geteelde ingrediënten. Hier vindt je geen kunstmatige conserveermiddelen of additieven; alleen de pure smaken van de natuur in elke slok.

Geniet van Chai
Chai (R)Evolutie

Een premium high-end concentraat

Het begon vanuit de missie om authentieke chai sterker neer te zetten in de Westerse horeca. Daaruit ontstond de vraag;

"Is het mogelijk om een 100% biologisch high-end Chai Concentraat te creëren dat werkelijk de kenmerkende, authentieke smaak van Indiase chai weet te vatten?"

En nu, maanden later, staan we in de startblokken om dit groots neer te zetten.

0
Dag
00
Uur
00
Minuut
00
Seconde
Eindigt 1 juni 2024 om 00:00

Chai met een missie

Met alles wat we doen bij Dem Good Chai proberen we de gezondheid te centraal te houden, verbinding te houden met de natuur en elkaar, en het bevorderen van een gezonde, holistische levensstijl. Met eerbied voor de wereld zijn we continu bezig naar milieuvriendelijke opties, toeleveringsketing en duurzame verpakkingen.