Ruilen & Retourneren

Retouradres

DEM GOOD CHAI
Hoofdstraat 260
3972LL Driebergen

Klik hier om het retourformulier te downloaden. (Lees eerst onderstaande voorwaarden)

Retourbeleid

Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen bij Dem Good Chai. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en eventuele problemen met aankopen op te lossen.

**1. Retourneren**

1.1. Klanten hebben het recht om aankopen te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, volgens de Nederlandse wetgeving voor verkoop op afstand.

1.2. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten ongeopend en in hun originele staat verkeren.

1.3. Voor alle retourzendingen geldt dat de kosten voor retournering door de koper worden gedragen.

**2. Procedure voor Retourneren**

2.1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice via info@demgoodchai.com of 085 060 1413 om uw retourzending aan te melden. Alle zendingen die zijn geretourneerd zonder aanmelding worden niet aangenomen.

2.2. Stuur de producten die u wilt retourneren terug in hun originele verpakking, samen met een kopie van uw aankoopbewijs.

2.3. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen via dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke transactie is gebruikt.

**3. Uitzonderingen**

3.1. Geopende of beschadigde producten worden niet geaccepteerd voor retournering, tenzij er sprake is van een defect of kwaliteitsprobleem.

3.2. Vanwege de aard van onze producten kunnen wij geen retourzendingen accepteren voor producten waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.

**4. Contactgegevens**

Voor vragen over ons retourbeleid of voor hulp bij het retourneren van producten, kunt u contact met ons opnemen via:

info@demgoodchai.com
085 060 1413 (ma-vrij 09:00 - 17:00)

**5. Wijzigingen in het Retourbeleid**

Dem Good Chai behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid te allen tijde te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze website zijn gepubliceerd.